Defour voor Supercup tegen Antwerp

Defour voor Supercup tegen Antwerp: “Wilden een goede tegenstander, hebben we nu”

20 juli 2023 om 17:04

Steven Defour, de hoofdtrainer van KV Mechelen, blikt vooruit op de Supercup tegen Royal Antwerp FC. Defour en Malinwa nemen het zondag op tegen kampioen en bekerwinnaar Antwerp. Defour ziet de match vooral als een goede waardemeter.

Defour wordt voor de camera’s van Mechelen, gevraagd wat de Supercup voor hem betekent. “Dat is meer een testwedstrijd om te kijken hoever staan we, waar moeten we nog aan werken. Als laatste voorbereidingswedstrijd”, deelt Defour via de officiële kanalen van Mechelen.

Defour is open en eerlijk wanneer hij zijn mening deelt over de Supercup-match tussen Mechelen en Antwerp. “De Supercup gaat tussen de bekerwinnaar en de titelhouder, wij zijn geen een van de twee om het heel eerlijk te zeggen”, vertelt Defour.

Toch is Defour zeer content met de aankomende match tegen Antwerp. “Wij wilden als staf zijnde een heel goede tegenstander een week voor de competitie. En die hebben we ook gekregen met Antwerp. Ik denk dat het belangrijk is in dit stadion, dat we weten waar we aan toe zijn. En ik denk dat we wel met Antwerp die waardemeter hebben”, besluit Defour.