Buitenspel: Te Kloese wakkert Feyenoord-geruchten aan met actie op Instagram

‘Cercle Brugge wil minstens tien miljoen euro voor Japans goudhaantje Ueda’

20 juli 2023 om 13:33
Laatste update: 20 juli 2023 om 13:33

Ayase Ueda heeft een goed seizoen achter de rug bij Cerce Brugge en lijkt te gaan vertrekken. Heel wat clubs werden al gelinkt aan de Japanner, waaronder nu ook Feyenoord.

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft een transfergerucht verder tot leven gebracht op social media. In de wandelgangen wordt Feyenoord namelijk gelinkt aan spits Ayase Ueda, de Japanse aanvaller. Te Kloese is Ueda nu ook gaan volgen op Instagram, wat niet onopgemerkt is gebleven. Daardoor nemen de geruchten over een transfer van de aanvaller naar Feyenoord alleen maar toe.

Hoe serieus de interesse van Feyenoord in Ueda daadwerkelijk is, zal nog moeten blijken. Doorgaans betrouwbare media hebben nog niet bevestigd dat de Nederlandse topclub ook daadwerkelijk geïnteresseerd is in de doelpuntenmaker van Cercle Brugge. Ueda staat ook in de belangstelling van clubs uit de Premier League, Bundesliga en Serie A.

Update: Ook Het Laatste Nieuws brengt Ueda in verband met Feyenoord. Volgens de krant wil Cercle Brugge minstens tien miljoen euro ontvangen voor het Japans goudhaantje.