Club Brugge aanwinst Thiago vertelt over winnen

Club Brugge aanwinst Thiago: "Mijn ultieme doel, grootste motivatie in mijn leven"

15 juli 2023 om 20:24

Igor Thiago, de nieuwe spits van Club Brugge, vertelt over wat hij van zijn Jupiler Pro Leagueseizoen met Club Brugge verwacht. De spits toont zich zeer content met zijn overstap naar Club Brugge en heeft zin om zijn avontuur echt aan te gaan.

Thiago vertelt voor de camera’s van Club Brugge dat hij de mogelijkheid om naar Belgie te komen niet kon laten liggen. “Het was een mooie kans voor mij, die ik niet kon afslaan. Ik ben heel gelukkig met mijn start hier, dus ik geloof dat er veel overwinningen zullen volgen”, vertelt Thiago via de officiele kanalen van Club Brugge.

Thiago deelt wat volgens hem zijn kwaliteiten zijn. “Ik ben een snelle en sterke speler. Ik denk dat dat een goede beschrijving van mijn kwaliteiten is. Ik ben redelijk groot wat me een voordeel geeft. De meeste mensen denken dat ik te groot ben, maar ik kan tegenstanders verrassen met mijn snelheid”, meent Thiago.

Thiago sluit af door te delen hoe belangrijk winnen voor hem is. “Ik heb een erg grote wil om te winnen, dat is mijn ultieme doel en de grootste motivatie die ik heb in mijn leven”, besluit de nieuwe Braziliaanse spits van Club Brugge.