Veel interesse, maar Antwerp laat Vermeeren niet gaan: "We denken er niet aan"

Veel interesse, maar Antwerp laat Vermeeren niet gaan: "We denken er niet aan"

25 juni 2023 om 17:16

De voetbalwereld maakte het voorbije seizoen kennis met Arthur Vermeeren, die meteen indruk wist te maken bij Royal Antwerp FC en de titel kon pakken. Hij wordt al gelinkt aan flink wat topclubs, maar bij Antwerp sluit men een transfer uit.

Onder andere PSG, Manchester United, Manchester City en Barcelona werden al genoemd als potentiële bestemmingen voor Vermeeren. CEO Sven Jaecques bevestigt ook dat er heel wat interesse is. "Er wordt ontzettend veel naar Arthur geïnformeerd", klinkt het bij Gazet van Antwerpen.

Een transfer zal er echter niet komen. Bij Antwerp wil men Vermeeren nog lang niet laten gaan. "Er is geen haar op ons hoofd dat eraan denkt om hem volgend jaar niet bij ons te hebben. Al moet ik, in de huidige voetbalmaatschappij, met twee woorden spreken", kan hij een transfer toch niet helemaal uitsluiten.

Antwerp wil Vermeeren echter houden en de middenvelder nog laten groeien. Volgens Jaecques is dat ook het beste plan voor middenvelder. "Ik dat het, zowel voor ons als voor zijn ontwikkeling, goed zou zijn mocht hij komend seizoen met Antwerp in Europa kunnen aantreden. Hopelijk is dat de Champions League", besluit Jaecques.