'Skov Olsen kan Club Brugge verlaten voor Engeland, ook Kompany wil Deen'

11 juni 2023 om 16:14

Club Brugge zal deze zomer flink wat werk voor de boeg hebben. Het moet op zoek naar versterking, maar dreigt ook heel wat pionnen te zien vertrekken. Na onder andere Noa Lang en Tajon Buchanan kan ook Andreas Skov Olsen andere oorden opzoeken.

Eerder raakte al bekend dat Skov Olsen denkt aan een vertrek bij Club Brugge. Bij het lokale NordicBet weet men nu ook dat heel wat ploegen uit Engeland het vizier hebben gericht op Skov Olsen. Zo worden Crystal Palace en Bournemouth, maar ook het Burnley van Vincent Kompany gelinkt aan de Deense flankaanvaller.

Club Brugge kon afgelopen winter nog zo'n twintig miljoen euro krijgen voor Skov Olsen, maar dreigt nu naast de jackpot te grijpen. Zo klinkt het dat Skov Olsen na zijn moeilijk seizoen nu al voor amper dertien miljoen euro kan vertrekken bij Blauw-Zwart.

De 23-jarige Skov Olsen sukkelde dit seizoen stevig met blessures en had het vooral na Nieuwjaar moeilijk om topfit te blijven. Toch kwam hij aan dertig wedstrijden, waarin hij goed was voor negen doelpunten en zeven assists.