Teuma laat ontgoocheling duidelijk blijken: “Union toonde helemaal niets”

Teuma laat ontgoocheling duidelijk merken: “Union toonde helemaal niets”

4 mei 2023 om 07:14
Laatste update: 4 mei 2023 om 08:39

Royal Antwerp FC ging met 0-2 winnen op het veld van Union SG. Daarmee zien de Brusselaars dat The Great Old naar de tweede plaats springt. Aanvoerder Teddy Teuma was ontgoocheld.

Teuma ziet dat Union SG een flinke dreun krijgt na de nederlaag. “Het was een erg lastige wedstrijd omdat we er nooit echt in zaten. In deze match waren we helemaal nergens. We krijgen nu een flinke klap, en daar moeten we uit leren.”

De captain roept zijn spelers ook op om in de spiegel te kijken. “Misschien is dat wel beter nu dan later in de play-offs. Iedereen moet zichzelf in vraag stellen, we hebben het geluk dat we zaterdag al opnieuw aan de bak moeten in Brugge en ons zo kunnen herpakken”, citeert Het Nieuwsblad.

Ook over zijn eigen prestatie is Teuma niet tevreden. “Ik ben erg gefrustreerd. Ook over mijn eigen prestatie, die was niet goed. Het klopt dat Antwerp een erg sterke ploeg is, maar als wij voetballen zoals we kunnen, dan kunnen we hen zeker kloppen. Maar we toonden helaas helemaal niets. Het is niet zo dat ik gefrustreerd ben over het klassement, wel over onze prestatie. Zowel individueel als collectief.”

Teuma weet uiteraard dat het beter moet in Play-Off 1. "Alles wordt moeilijker. We moeten lessen trekken uit deze nederlaag, zaterdag gaan we natuurlijk vol voor de overwinning. Maar het belangrijkste is om te focussen op onszelf, en niet op onze tegenstanders. Tegen Antwerp toonden we geen wil om te winnen, dat moet de komende wedstrijden anders."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)