Van Bommel blikt vooruit

Van Bommel blikt vooruit op Union: “Union is gewoon een erg lastige tegenstander”

2 mei 2023 om 19:50

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Croky Cup winnaar Royal Antwerp FC, blikt terug op de bekerwinst en kijkt vooruit naar de Champions’ Play-Offs. Antwerp staat woensdagavond tegenover het Union SG van hoofdtrainer Karel Geraerts.

Van Bommel blikt eerst terug op het feest dat losbarstte bij Antwerp na de overwinning in de finale tegen KV Mechelen. “De ontlading op het veld en in de kleedkamer, dat zijn de mooiste momenten”, citeert Het Nieuwsblad van Bommel.

Van Bommel kijkt ook vooruit naar de ontmoeting met Union, de stugge formatie van hoofdtrainer Geraerts. “Union is gewoon een erg lastige tegenstander. Ze beheren alle facetten van het spelletje en kunnen variëren”, vertelt van Bommel.

Antwerp wordt door velen gezien als een serieuze titelkandidaat. Van Bommel wordt geconfronteerd met dit gegeven. De hoofdtrainer van Antwerp wordt gevraagd of hijzelf Antwerp ook als favoriet ziet. “We zijn geen favoriet en dat zeg ik niet om onszelf in de rol van underdog te praten”, besluit van Bommel.