Muja (24) ontpopt zich tot uitblinker bij Antwerp: "België ligt mij wel"

17 april 2023 om 12:16

Arbnor Muja was zondag de matchwinnaar bij Antwerp. Hij maakte het enige doelpunt tegen KV Kortrijk (1-0). De Kosovaar vindt steeds beter zijn draai op de Bosuil.

Muja zit inmiddels aan drie goals en drie assists. "België ligt me wel", vertelt hij bij Gazet Van Antwerpen. "Je krijgt wel wat ruimte om in de diepte te gaan, en ook de connectie met de spelers hier zit heel goed. Uiteindelijk moet ik met goede prestaties op het veld ervoor zorgen dat ze me leren kennen, maar het belangrijkste voor mij is dat zoals vandaag als team op het einde telkens de drie punten pakken."

Muja hoopt ook in de Play-Offs op speelkansen. "Elke match geef ik het beste van mezelf en ik hoop dat ik goals kan blijven maken voor dit team. We zijn een goeie groep, trainen goed en de connectie met de middenvelders is goed waardoor we als aanvallers één op één met de keeper kunnen komen."

Muja werd afgelopen zomer nog opgepikt bij FC Drita, de tegenstander van Antwerp in de voorrondes van de Conference League. The Great Old betaalde ongeveer 400.000 euro voor hem.