Bolat reageert na Westerlo - Club Brugge

Bolat houdt de nul tegen ex-ploeg: "Club Brugge één van de beste ploegen"

16 april 2023 om 19:43

Club Brugge slaagde er zaterdag niet in om te winnen van KVC Westerlo en speelde met 0-0 gelijk. De Bruggelingen hadden nochtans flink wat overwicht en genoeg kansen om tot scoren te komen, maar raakte niet voorbij een sterk presterende Sinan Bolat.

De ex-doelman van Club Brugge speelde een sterke partij en werd dan ook uitgeroepen tot man van de match. Achteraf kon hij dan ook enkel maar tevreden zijn over zijn partij. “We wisten dat het een moeilijke wedstrijd ging worden", begint hij bij Het Laatste Nieuws. "Club Brugge blijft toch nog altijd een van de beste ploegen in België en dat hebben ze nu nog eens getoond. We moesten van bij het begin achteruit.”

Met enkele goede reddingen wist hij Club Brugge ook van een doelpunt te houden. "In de heenmatch had ik ook al veel werk gehad, dus ik was voorbereid op een nieuwe drukke avond. Als je als keeper je eerste bal meteen goed pakt, geeft dat het nodige vertrouwen", klinkt het. "En ik had dan ook nog eens het geluk dat De Cuyper die ene bal nog net van de lijn wist te keren. Ik denk dat ik inderdaad wel tevreden mag zijn met mijn prestatie én natuurlijk ook met het gelijkspel", besluit Bolat.