'Lampard maakt seizoen af als interim-manager bij Chelsea'

'Chelsea maakt vaart en heeft tijdelijke Potter-opvolger zo goed als binnen'

5 april 2023 om 20:09

Frank Lampard lijkt de ontslagen Graham Potter op te volgen bij Chelsea. Volgens The Athletic zijn The Blues 'dicht bij het aantrekken' van de 44-jarige clubloze manager.

De aanstaande aanstelling van Lampard kan als een verrassing worden gezien. De voormalig middenvelder, die tussen 2001 en 2014 als speler op Stamford Bridge speelde, was in het verleden al anderhalf jaar eindverantwoordelijke bij Chelsea. Lampard, die in januari van dit jaar werd ontslagen bij Everton, moet als interim-manager het seizoen afmaken bij Chelsea.

Als de laatste gesprekken soepel verlopen, zit Lampard dit weekend tegen Wolverhampton Wanderers al op de bank, klinkt het. Ondertussen zoekt Chelsea naar verluidt verder naar een manager voor volgend seizoen. Julian Nagelsmann en Luis Enrique werden deze week al gelinkt aan The Blues.

Chelsea staat in de Premier League op een teleurstellende elfde plaats. Het wordt een hels karwei om nog Champions League-voetbal voor volgend seizoen te halen, gezien de achterstand van elf punten.