'Manchester United praat met rechtsback over zomerse transfer'

'Manchester United praat met rechtsback over zomerse transfer'

3 april 2023 om 22:11

De entourage van Jeremie Frimpong heeft oriënterende gesprekken met Manchester United gevoerd. Het is geen geheim dat manager Erik ten Hag gecharmeerd is van de rechtervleugelverdediger.

Frimpong maakt een ijzersterk seizoen door bij Bayer Leverkusen. De kans bestaat dat de rechtsback, die nog tot de zomer van 2025 vastligt bij Die Werkself, na dit seizoen vertrekt. United is een van de mogelijke bestemmingen voor Frimpong. De Duitse tak van Sky Sports meldt dat Jeffrey Lemmert, de zaakwaarnemer van de speler, eerste gesprekken met de clubleiding op Old Trafford achter de rug heeft.

Naar verluidt zijn de gesprekken positief verlopen. Frimpong zou ervoor open staan om Leverkusen aan het einde van het seizoen te verlaten. De 22-jarige verdediger speelt sinds januari 2021 in Duitsland en behoorde in Qatar tot de definitieve WK-selectie van onze Noorderburen.

Leverkusen heeft al ingespeeld op een mogelijk vertrek van Frimpong. De club heeft Braziliaans international Arthur voor een kleine zeven miljoen euro overgenomen van América Mineiro. Arthur heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2028.