Club Brugge: "Wij horen niet thuis in Europe PO"

Club Brugge met statement: "Wij zijn geen club die thuishoort in Europe Play-Off"

2 april 2023 om 22:01

Club Brugge zal blijven meebikkelen om een stek in de Champions' Play-Off. In het belangrijke uitduel bij KV Mechelen haalde de titelverdediger het al bij al eenvoudig met 0-3. Daardoor blijft de achterstand op het nummer vier, KAA Gent, op twee punten. Het is nog steeds het doel om de rivaal uit Gent in te halen, geeft Noa Lang aan.

De Nederlander was van grote waarde voor Club in Mechelen. Met twee doelpunten plaveide hij de weg naar de overwinning. In zijn praatje achteraf had Lang aandacht voor zijn eigen prestatie én de strijd van zijn elftal. "Mijn doelpunten waren erg belangrijk, maar er is nog geen reden om heel blij te zijn", houdt hij de voetjes op de grond bij Sporza.

Lang beseft uiteraard dat er nog helemaal niets beslist is met het oog op dat vierde en laatste ticket voor de Champions' Play-Off. "Er wachten nog drie belangrijke wedstrijden. Wij zijn geen club die thuishoort in de Europe Play-Off, dus we moeten nog vol aan de bak", geeft de aanvaller zijn ploeggenoten een opdracht mee. 

Met thuiswedstrijden tegen laagvliegers RFC Seraing en KAS Eupen lacht het programma Club Brugge alvast toe. Tussendoor wacht wel nog een verraderlijke verplaatsing naar KVC Westerlo, dat zelf nog volop vecht voor de Play-Off-plaatsen.