Lang ontsnapt voor de rust in Benfica – Club Brugge twee keer aan rood

Lang valt negatief op tegen Benfica, Nederlander ontsnapt twee keer aan rood

7 maart 2023 om 22:16

In Benfica – Club Brugge lopen de bezoekers achter de feiten aan. Bij de rust stond het 2-0 voor de thuisploeg. Club Brugge had geluk dat het nog met elf spelers mocht gaan rusten. Noa Lang ontsnapte tot twee keer toe aan rood.

Bij een 0-0 stand in de 20e minuut liet Lang zich even zien met een vliegende tackle. Nadat Otamendi richting doel had geschoten kwam de Nederlander stevig in. Rood bleef op zak, maar Lang verdween wel in het boekje met geel.

Vlak voor de rust – toen het al 1-0 stond voor Benfica – mocht Lang opnieuw opgelucht ademhalen na een stevige tussenkomst. De scheidsrechter toonde immers geel voor een fout van Sylla en liet de geboekte Lang met rust. Even later tekende Gonçalo Ramos voor de 2-0 ruststand.

Na de rust keerde Lang niet meer terug op het veld. Scott Parker bracht Raphael Onyedika tussen de lijnen en liet de Nederlander achter in de kleedkamer.