Mertens blijft maar scoren en helpt Galatasaray aan twaalfde overwinning op rij

5 februari 2023 om 21:16

Dries Mertens heeft de weg naar doel weer helemaal gevonden. In 2023 is hij wekelijks één van de uitblinkers bij Galatasaray en ook in het duel tegen Trabzonspor was hij weer ontzettend belangrijk voor de Turkse topclub.

Galatasaray kwam al na dertien seconden voetballen op achterstand na een treffer van Maxi Gomez, maar wist dat uiteindelijk nog om te zetten in winst. Mertens speelde daarin een belangrijke rol door in de achttiende minuut voor de gelijkmaker te zorgen.

In de tweede helft wist Galatasaray uiteindelijk nog eens te scoren en was het één van die andere sterren: Mauro Icardi, die de 2-1 eindstand op het scorebord zette. Voor Galatasaray een twaalfde overwinning op rij. Het telt daardoor al negen punten voorsprong op eerste achtervolger Fenerbahçe.