'KRC Genk mag meer hopen op transfertarget, club trekt mogelijke vervanger aan'

9 augustus 2016 om 18:27

KRC Genk en de transferperiode, het is niet altijd een geslaagd huwelijk. Verschillende Genkse fans morren omdat de club nog geen vervanger voor Christian Kabasele heeft. Maar mogelijk staat de nieuwe verdediger er heel snel. Djurgardens, de club van Omar Colley, trok een nieuwe verdediger aan.  

Colley staat hoog op het verlanglijstje in de Luminus Arena. Ondanks verwoede pogingen van de Genkse bestuurstop staat de Gambiaan nog steeds niet op Limburgse bodem. Maar mogelijk komt er toch nog schot in de zaak. Djurgardens trok dinsdag namelijk een nieuwe centrale verdediger aan. Niklas Gunnarsson mag zich ploegmaat noemen van Colley. De club maakte de transfer bekend via de clubwebsite

De vraag is natuurlijk hoe lang dat nog duurt. Volgens verschillende bronnen zou sportief directeur Dimitri De Condé in Zweden zitten om de transfer van Colley af te ronden. De Gambiaan werkte maandag echter nog een wedstrijd af. Djugardens won met 3-1 van Goteborg. Colley miste wel een dot van een kans. Op enkele meters van de goal slaagde de Gambiaan er in om een bal naast te trappen.