Racing Genk krijgt bijzonder slecht nieuws over transferdoelwit Colley

8 augustus 2016 om 07:39

Racing Genk speelde zijn tweede helft tegen AA Gent met een absolute noodverdediging (1-0). Na het uitvallen van Sandy Walsh heeft Peter Maes nauwelijks nog opties, en ook Omar Colley lijkt een dood spoor te zijn.

De beresterke centrale verdediger staat bovenaan het lijstje bij Racing Genk. Momenteel zit de Gambiaanse international nog bij Djurgardens in Zweden. Volgens Het Nieuwsblad speelt die laatste club het bijzonder hard. Het weigert om Colley te laten gaan, ook al heeft hij nog maar anderhalf jaar contract. Djurgardens wil hem niet verkopen, hij heeft afgelopen weekend ook gewoon gespeeld.

Genk moet dus stilaan een alternatief gaan bedenken voor Colley, tenzij er snel een doorbraak komt in het dossier. Racing Genk zoekt al geruime tijd naar een opvolger voor Christian Kabasele, maar dat lukt voorlopig niet. Ook de transfer van de Angolees Bastos sprong uiteindelijk nog af. Nu probeert Maes Wilfried Ndidi uit op die positie, maar eigenlijk heeft hij de Nigeriaan ook nodig op het middenveld.