BILD komt met verrassend nieuws: 'Bayern München zet streep door naam'

BILD komt met verrassend nieuws: 'Bayern München zet streep door naam'

7 mei - 22:12
1

Erik ten Hag is niet langer in beeld bij Bayern München, zo schrijft BILD. Volgens de Duitse krant had sportief directeur Max Eberl het gevoel dat Ten Hag wel open stond voor een terugkeer in München, maar daar zet Bayern een streep doorheen.

Het is onduidelijk waarom Bayern Ten Hag nu niet meer als optie voor de trainerspositie ziet. Duidelijk is in ieder geval dat de Duitse grootmacht gesproken heeft met het management van de Haaksberger. Bij dat contact zou Eberl het gevoel hebben gehad dat Ten Hag wel oren had naar de trainersvacature bij Bayern. Tot een terugkeer zal het echter niet komen voor de oefenmeester, is nu duidelijk.

Het nieuws komt daags na de afstraffing van Manchester United bij Crystal Palace, waardoor de druk op de Nederlandse manager in Engeland nog verder toegenomen is. Ten Hag mag in ieder geval wel het seizoen afmaken op Old Trafford.

Waar Ten Hag niet meer hoeft te rekenen op de trainersjob bij Bayern, lijken de kansen van Hansi Flick toe te nemen. Volgens BILD is de coach, die enkele jaren geleden nog de treble won met Der Rekordmeister, 'hot'.