Mignolet over Club Brugge-Fiorentina: “Het is een belangrijke wedstrijd voor België”

Mignolet over Club Brugge-Fiorentina: “Het is een belangrijke wedstrijd voor België”

7 mei - 19:12
1

Club Brugge staat voor een cruciale wedstrijd in hun geschiedenis als ze Fiorentina ontvangen in de tweede etappe van de halve finales van de Conference League. Na een 3-2 nederlaag in Italië, blijft alles mogelijk voor blauw-zwart.

Aan de vooravond van het duel deelde doelman Simon Mignolet zijn verwachtingen: "Het is een heel belangrijke wedstrijd voor heel België, een groot moment voor ons en een grote kans."

Mignolet, die in de eerste wedstrijd afwezig was vanwege een hamstringblessure, staat weer onder de lat tegen Fiorentina. Hij erkende de kwaliteiten van de tegenstander. "Fiorentina is een heel goed team met veel aanvallende kwaliteit. Dit team heeft een grote kern. Maar we hebben in Italië laten zien dat we kunnen voetballen, zelfs met tien man op het veld”, klinkt het bij de doelman, geciteerd door RTBF.

De doelman gelooft alvast dat het publiek een gigantische rol kan spelen in de halve finale. Mignolet hoopt op een kolkend Jan Breydel en rekent dan ook op de supporters. “Met de fans achter ons zullen we er alles aan doen om twee keer te scoren en de stand achterin gelijk te houden."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.