Club Brugge rekent op fans tegen Fiorentina: “Écht een heksenketel van maken”

Club Brugge rekent op fans tegen Fiorentina: “Écht een heksenketel van maken”

7 mei - 15:25 Laatste update: 15:28
16

Club Brugge neemt het in de terugwedstrijd van de halve finale van de Conference League op tegen Fiorentina. Blauw-Zwart moet een 3-2 achterstand zien weg te werken.

Coach Nicky Hayen rekent op de steun het thuispubliek. “Voor ons is dit een heel bijzonder moment. Daar ben ik heel eerlijk in. Maar de hele club streeft naar zo’n wedstrijden. En als we meer willen, moeten we nu voorbij een heel moeilijke klip. De toeschouwers zullen een heel belangrijke rol spelen. Ik hoop dat écht we er een heksenketel van kunnen maken", citeert Het Nieuwsblad.

Het zal een historische halve finale worden voor Club Brugge. “Je kan zeggen dat ik ook geen ervaring had met Europa, maar in Griekenland hebben we het ook samen gedaan. De groep is enorm hongerig en gretig om een goede prestatie neer te zetten. Ik ben ontspannen. Winnen willen we altijd, en morgen moet de volgende in die reeks worden. We willen verder gaan op ons elan.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.