'Club Brugge kan Jackers overnemen, maar laat beslissing over aan doelman'

'Club Brugge kan Jackers overnemen, maar laat beslissing over aan doelman'

23 april - 11:14
34

Geen Simon Mignolet, maar dat is de laatste weken geen probleem geweest voor Club Brugge. Enter Nordin Jackers, een onverwachte uitblinker voor Blauw-Zwart die ook langer kan blijven. Maar wil hij dat zelf ook?

Na de blessure van Mignolet kreeg Jackers de kans om zich te tonen én deed hij dat ook. De doelman was al meermaals belangrijk voor Blauw-Zwart en ontpopte zich tot een belangrijke pion in het geheel van Nicky Hayen. Bij Club Brugge wil men dan ook graag door met de doelman, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Al is het nog niet zeker dat dat ook zal gebeuren. Club Brugge kan Jackers door een aankoopoptie in zijn huurcontract wel definitief overnemen van Oud-Heverlee Leuven. Maar Jackers zelf heeft ook nog wat te zeggen over zijn langer verblijf.

Club Brugge stelt zich namelijk gemoedelijk op in zijn dossier en beseft ook dat Jackers misschien meer ambitie heeft dan tweede doelman worden nadat Simon Mignolet is teruggekeerd. Als Jackers komende zomer niet zélf wil blijven, zal het afscheid nemen van Jackers, die zich ongetwijfeld wel in de kijker zal hebben gespeeld van verschillende clubs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.