OFFICIEEL: Cercle Brugge stelt met Bayo z'n eerste zomertransfer voor

OFFICIEEL: Cercle Brugge stelt met Bayo z'n eerste zomertransfer voor

2 mei - 17:43
4

Cercle Brugge mag dan wel nog volop bezig zijn met de Champions' Play-offs, toch blikt het al vooruit naar volgend seizoen. Donderdag stelde De Vereniging alvast z'n eerste zomertransfer voor. De 18-jarige Alama Bayo komt over van RFC Seraing en tekent een contract voor vier seizoenen bij Groen-Zwart. 

Bayo is een aanvallende rechtsbuiten en tevens international bij de Belgische U18. Hij was dit seizoen actief in de Challenger Pro League bij Seraing en was in totaal goed voor één doelpunt en drie assists in 22 wedstrijden.

Bayo reageert alvast erg enthousiast op z'n transfer. "Ik ben erg blij om deel uit te maken van de Cerclefamilie, een ideale maar grote stap in mijn ontwikkeling als profvoetballer", klinkt het op de website van de club. " Ik wil graag iedereen bedanken voor het vertrouwen die ze in mij hebben. Ik voel me enorm welkom hier en ik kijk enorm uit naar wat volgend seizoen zal brengen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.