Vanaken (Club Brugge) ziet komende weken als de belangrijkste uit zijn carrière

Vanaken (Club Brugge) ziet komende weken als de belangrijkste uit zijn carrière

2 mei - 18:16

Club Brugge staat op het punt om de halve finales van de Conference League aan te vatten, met Fiorentina als tegenstander. Aanvoerder Hans Vanaken uitte woensdag al zijn vertrouwen tijdens een persconferentie in Firenze.

Zowel aanvallend als verdedigend voelt Vanaken zich gesterkt door de prestaties van Brugge dit seizoen. Hij benadrukte het belang van de komende wedstrijden zowel in de Jupiler Pro League als op het Europese toneel. De aanvoerder voelt duidelijk dat zijn ploeg iets historisch kan bewerkstelligen. 

Vanaken keek vooruit naar de wedstrijd tegen Fiorentina met grote verwachtingen. Hij wijst iedereen op het belang van deze cruciale fase in het seizoen. Donderdag speelt Club Brugge een halve finale in een Europees toernooi, zondag moet Club Brugge op bezoek bij Antwerp

“We vallen goed aan, maar we verdedigen ook goed. Dat moeten we de komende vier weken volhouden”, aldus Vanaken. "Het zijn misschien wel de belangrijkste wedstrijden in een voetbalcarrière”, vat Vanaken het samen, geciteerd door RTBF. En of Vanaken hongerig is naar Europese glorie. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.