'Club Brugge start met Jackers in het doel, Mignolet op de bank'

'Club Brugge start met Jackers in het doel, Mignolet op de bank'

2 mei - 08:25
5

Club Brugge start op donderdagavond met Nordin Jackers in het doel tegen Fiorentina. Nicky Hayen kan weer een beroep doen op Simon Mignolet, maar toch krijgt Jackers de voorkeur. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Gisteren wilde Hayen nog niet publiekelijk maken welke doelman er in de basis begint in het heenduel van de halve finales van de Conference League. ''Simon (Mignolet, red.) is een topkeeper. Nordin haalt een heel hoog niveau. Het is een luxeprobleem - ik heb met beiden gesproken en de knoop doorgehakt", vertelde Hayen toen.

Inmiddels is duidelijk dat Jackers begint. Mignolet, die terug is gekomen van een hamstringblessure en fit genoeg is om te spelen, neemt tijdens dit duel plaats op de reservebank. Het is niet duidelijk welke doelman er zondag tegen Royal Antwerp FC in het doel zal staan.

Club Brugge beleeft vooralsnog een uitstekend slot van het seizoen met een inhaalslag in de Champions' Play-Offs en een plek in de halve finales van de Conference League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.