'Bayern denkt aan oude bekende en voert intern gesprekken over terugkeer'

'Bayern denkt aan oude bekende en voert intern gesprekken over terugkeer'

10 mei - 14:26

Bayern München bespreekt een eventuele terugkeer van Hansi Flick. Na meerdere afzeggingen en het aanstaande vertrek van Thomas Tuchel is de Duitse recordkampioen nog altijd op zoek naar een hoofdtrainer voor aankomend seizoen. Volgens het Duitse Sky Sport zou Bayern weleens kunnen uitkomen bij Flick.

Flick staat er in München goed op. Het bestuur van Bayern kent de 59-jarige Duitser nog van de periode 2019 tot en met 2021, toen hij ook aan het roer stond bij de Duitse topploeg. Onder Flick legde Bayern destijds beslag op de treble. Een terugkeer lijkt na afzeggingen van onder andere Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick niet uitgesloten.

Eerder deze week werd al bekend dat Bayern dacht aan Flick, maar volgens Sky Sport vinden er steeds meer interne gesprekken plaats bij Bayern, waarover gesproken wordt over het aanstellen van Flick. Een hereniging met een aantal spelers is dichterbij dan ooit, volgens het medium.

De voormalig bondscoach van Duitsland wilde het komende seizoen oorspronkelijk een club in het buitenland overnemen. De 59-jarige was al in gesprek met FC Barcelona en had de coach van de Catalanen moeten worden als Xavi aan het einde van het seizoen daadwerkelijk ontslag had genomen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.