Atalanta-voorzitter heeft na bereiken finale goed nieuws: We gaan De Ketelaere kopen

Atalanta-voorzitter heeft na bereiken finale goed nieuws: "We gaan De Ketelaere kopen"

10 mei - 11:38
7

Na het bereiken van de Europa League-finale heeft Atalanta nog meer goed nieuws: de club is van plan Charles De Ketelaere definitief over te nemen. De Rode Duivel speelde een belangrijke rol in de halve finale tegen Marseille, waar hij de assist gaf voor het beslissende doelpunt. 

Met grote tevredenheid over zijn prestaties willen ze hem nu permanent aan zich binden. De Ketelaere heeft dit seizoen indruk gemaakt, met elf doelpunten en negen assists in alle competities. De club heeft een optie tot aankoop in zijn contract staan, waarbij ze hem voor 23 miljoen euro kunnen overnemen.

Antonio Percassi, de voorzitter van Atalanta, heeft duidelijk gemaakt dat ze van plan zijn om gebruik te maken van deze optie. Hij vertelde aan Sky Sports Italië dat ze van plan zijn De Ketelaere definitief over te nemen. "Wat betreft de prijs zullen we nog wel zien," voegde hij eraan toe.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.