Union na bekeroverwinning tegen Antwerp: “Vier nederlagen hebben ons pijn gedaan”

Union na bekeroverwinning tegen Antwerp: “Vier nederlagen hebben ons pijn gedaan”

10 mei - 12:14
2

Na de overwinning van Union Saint-Gilloise in de Belgische bekerfinale tegen Antwerp, zijn de spelers opgelucht en trots op hun prestatie. Noah Sadiki, een van de uitblinkers bij Union dit seizoen, deelde zijn gevoelens van opluchting na de wedstrijd. 

"Ik ben echt trots en blij dat ik deel uitmaak van dit team”, klinkt het bij Sadiki, geciteerd door RTBF. “Nu we de beker hebben, ben ik opgelucht. De vier competitienederlagen hebben ons pijn gedaan, maar deze titel betekent dat we vrijer kunnen spelen." 

Deze overwinning markeert hoe dan ook een belangrijk moment voor Union, die al meerdere keren dicht bij het winnen van de beker was sinds hun terugkeer naar de hoogste divisie. Alessio Castro-Montes was dan ook opgelucht na de overwinning. "Ik ben heel blij om eindelijk een beker terug te brengen naar de Union. Het is buitengewoon”

“Ik ben opgelucht, zeker als je kijkt naar de tweede helft”, aldus Castro-Montes. “Het is goed voor het team en voor de stad." Hij benadrukte de moeilijkheid van het behalen van de bekler door te wijzen op de sterke tegenstanders die ze hebben verslagen. "We hebben Anderlecht, Brugge en nu Antwerp uitgeschakeld. Het is een ongelooflijke reeks. We hebben het duidelijk verdiend." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.