OFFICIEEL: OH Leuven verlengt samenwerking met doelmannentrainer Verbist

OFFICIEEL: OH Leuven verlengt samenwerking met doelmannentrainer Verbist

10 mei - 10:19

Oud-Heverlee Leuven en Bram Verbist blijven gelukkig getrouwd met elkaar. Ook de komende jaren zal de Antwerpenaar zich ontfermen over de doelmannen aan Den Dreef. Dat zijn beide partijen met elkaar overeen gekomen.

Via de officiële kanalen laat OHL weten dat het contract van Verbist opengebroken is. Voor hoe lang hij heeft bijgetekend, wordt niet expliciet gemaakt. In ieder geval heeft Verbist het duidelijk naar zijn zin in Leuven, ook na het vertrek van Marc Brys. Sinds 2020 loopt de oud-keeper van onder meer Beerschot, Cercle Brugge en Roda JC er rond.

Verbist maakte in die tijd sier als doelmannentrainer, maar ook met zijn stilstaande fases. OHL pakte (vooral onder Brys) geregeld uit met een slimme variant vanuit zijn hoge hoed. Met Toby Leysen beschikken de Leuvenaars momenteel over een veelbelovende jonge sluitpost. Zelfs Internazionale kwam hem de laatste maanden al enkele keren scouten. Aan Verbist om Leysen te begeleiden in zijn volgende stappen.

Zelf is hij alvast erg tevreden met zijn nieuwe deal. "Er wordt hier heel professioneel gewerkt en ik ben blij dat ik bij deze club ook de volgende jaren aan de slag mag als keeperstrainer", luidt de reactie van Verbist.