Steeds meer vraagtekens rond Skov Olsen: 'Waar rook is, is vuur'

Steeds meer vraagtekens rond Skov Olsen: 'Waar rook is, is vuur'

10 mei - 09:00
7

De droom op een finale in de Conference League spatte uit elkaar, maar Club Brugge blijft wel op titeljacht. Maandagavond volgt een nieuwe sleutelpartij met de komst van Union Saint-Gilloise. Of Andreas Skov Olsen er dan bij zal zijn, valt nog af te wachten. Er hangt steeds meer mist rond zijn persoon.

Het Nieuwsblad pakt daarom uit met een stevige kop: 'Droomtransfer is ver weg'.

Tijdens die halve finale zaten op Jan Breydel namelijk een resem scouts van Europese topclubs. Vooral AC Milan en Napoli zouden interesse in hem tonen. De ideale kans om je te tonen, ware het niet dat Skov Olsen dus verstek moest geven. Een verrassing is dat stilaan niet meer, aangezien de Deen al het hele seizoen sukkelt met allerlei kwaaltjes. Aan de Europese top is dat toch een factor die een alarmbelletje doet afgaan.

Daarnaast speelt ook zijn karakter hem niet in de kaart. Skov Olsen wordt op mentaal vlak omschreven als 'een moeilijke jongen', hoewel Club Brugge er telkens als de kippen bij is om dat beeld te nuanceren. Toch vermoedt HNB dat ook die verhalen ploegen als Milan of Napoli doen twijfelen. 'Waar rook is, is vuur', klinkt het.