Bormans na behalen Croky Cup: “Eindelijk hebben we met Union iets tastbaars”

Bormans na behalen Croky Cup: “Eindelijk hebben we met Union iets tastbaars”

9 mei - 21:27

Philippe Bormans, de CEO van Union SG, was zeer in zijn nopjes na het binnenhalen van de Croky Cup. Union wist in de finale Royal Antwerp FC met 1-0 te verslaan. Bormans geeft aan dat Union “eindelijk” een beker heeft behaald.

Bormans geeft aan dat het ongelofelijk is dat Union na drie jaar na de promotie pas eindelijk kan zeggen. “We worden vice-kampioen, een keer derde en nu zitten we ook nog steeds in de titelrace. Maar eindelijk hebben we iets tastbaars. Dat doet deugd. Hopelijk is het de eerste prijs van velen”, citeert Het Laatste Nieuws Bormans.

Het maakt Bormans niet uit hoe Union uiteindelijk van Antwerp wist te winnen. “De eerste helft wilde Antwerp niet echt meevoetballen. Dan moet je wat geluk hebben. En dat hadden we. In de tweede helft kwamen we er af en toe wel eens uit. Voor de neutrale voetbalsupporter was het een gesloten match, maar dat trekken we ons niet aan”, aldus Bormans.

Bormans sluit af door vooruit te blikken op de cruciale confrontatie van Union met Club Brugge in de Champions’ Play-Offs van aankomende maandag. “Dit geeft een boost richting maandag. Het zal niet evident zijn, maar we gaan het wel proberen”, besluit Bormans.