Kompany wil hoop niet opgeven: Zaterdag zouden spelers iets speciaals kunnen doen

Kompany wil hoop niet opgeven: "Zaterdag zouden spelers iets speciaals kunnen doen"

9 mei - 20:04
1

Het ziet er niet goed uit voor Burnley FC en coach Vincent Kompany. Met nog slechts twee wedstrijden te gaan in de Premier League, moeten The Clarets een achterstand van vijf punten goedmaken op Nottingham Forest én mag daarnaast Luton Town FC het niet al te goed doen. Een opsteker is dat op de laatste speeldag Burnley het opneemt tegen Nottingham, al moet het dan wel eerst kunnen stunten komende zaterdag tegen Tottenham Hotspur

Kompany wil de moed alleszins niet opgeven. "We moeten erin geloven", zegt hij op de persconferentie. "Het maakt niet uit hoe we gespeeld hebben. We zouden veel hoger kunnen staan als we iets beter waren in de beslissingen die we nemen op cruciale momenten."

Vorige week had Burnley een heleboel kansen tegen Newcastle United, maar toch gingen ze met 1-4 onderuit in eigen huis. "Maar dat is de reden waarom we staan waar we staan. Maar, af en toe kunnen spelers iets speciaals doen. Dat moet de ingesteldheid zijn op zaterdag: Kunnen we vandaag iets speciaals doen?"

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.