'Club Brugge heeft beet en betaalt miljoenensom voor Estudiantes-verdediger Romero'

'Club Brugge heeft beet en betaalt miljoenensom voor Estudiantes-verdediger Romero'

9 mei - 16:14
17

Club Brugge zal komend seizoen een beroep kunnen doen op Zaid Romero. De Argentijnse verdediger wordt al even gelinkt aan Blauw-Zwart en staat op het punt om bij de Bruggelingen te tekenen.

Dat onthult transferspecialist Fabrizio Romano op X. Sportief directeur Dévy Rigaux (foto) van Club Brugge heeft al een akkoord bereikt met zijn ploeg Estudiantes. De Bruggelingen zullen zo'n zes miljoen euro betalen voor Romero, die bij de Argentijnse topclub een belangrijke pion was achterin.

Romero trekt na het seizoen in ons land richting België en zal zijn medische testen dan ondergaan. Als hij daarvoor slaagt, kan hij zijn handtekening zetten onder een contract bij Club Brugge.

Achterin moet Romero voor meer concurrentie zorgen. De linkspoot lijkt daarbij de plek van Brandon Mechele in te gaan nemen, die het dan zal moeten opnemen tegen jonkies Joel Ordonez en Jorne Spileers voor die andere positie in het centrum van de verdediging.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.