Goots blikt vooruit voor Antwerp: Heel andere finale dan vorig jaar

Goots blikt vooruit voor Antwerp: "Heel andere finale dan vorig jaar"

9 mei - 13:16

Antwerp trapt om 15u30 de bekerfinale af tegen Union. Patrick Goots hoopt dat The Great Old haar seizoen wat kleur kan geven, want in de competitie zal dat niet meer lukken.

"Met bekerwinst geef je je seizoen meteen kleur", aldus Goots bij Sporza. "Het zou ons ook meteen dat Europese ticket opleveren, want via de competitie zal dat allesbehalve makkelijk zijn. Daarnaast kan de beker ook een mooi afscheid zijn voor Van Bommel, al valt of staat zijn loopbaan bij Antwerp niet met de Croky Cup. Daarvoor heeft hij vorig jaar een veel te mooi parcours afgelegd."

Goots hoopt vooral op een sterke teamprestatie. "Op individuele klasse zal het team het niet halen tegen Union. The Great Old moet het echt hebben van zijn collectieve sterkte en die zullen ze zowel aanvallend als verdedigend moeten benutten. Het zal dus een heel andere finale zijn dan vorig jaar, waar KV Mechelen heel defensief speelde en eigenlijk niet in het stuk voorkwam."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.