Antwerp zonder basispion naar bekerfinale? Van Bommel: Kan ik niet met 100% zekerheid zeggen

Antwerp zonder basispion naar bekerfinale? Van Bommel: "Kan ik niet met 100% zekerheid zeggen"

29 april - 09:11
1

Zondag ging Royal Antwerp FC voor de tweede opeenvolgende keer kopje onder tegen Union Saint-Gilloise. Met de bekerfinale die dichterbij komt zal dat toch de nodige kopzorgen opleveren voor coach Mark van Bommel. Ook het feit dat rechtsachter Jelle Bataille aan de kant staat met een blessure is een domper voor de huidige landskampioen. De vraag is of hij tijdig fit zal raken voor de bekerfinale.

Bataille was de opvallende afwezige op het veld van Union Saint-Gilloise. De 24-jarige rechtsachter is al het hele seizoen een basispion onder van Bommel en dat was in de eerste vijf wedstrijden van de Champions' Play-offs niet anders. Hij kampt nu echter met een blessure. "Het is een blessure op meerdere plekken", geeft van Bommel aan in Het Nieuwsblad. "We moeten bekijken hoe die de komende weken evolueert."

De vraag is nu dus of hij tijdig fit zal raken voor de bekerfinale op donderdag 9 mei. "Normaal gesproken wel, maar dat kan ik niet met 100% zekerheid zeggen", aldus van Bommel. Bataille kwam tot dusver 43 keer in actie voor The Great Old dit seizoen, over alle competities heen. Daarin was hij goed voor een doelpunt en drie assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.