Brüls na gelijkspel in Promotie Play-offs: Het wordt sowieso nog heel spannend in Lommel

Brüls na gelijkspel in Promotie Play-offs: "Het wordt sowieso nog heel spannend in Lommel"

28 april - 13:35

SV Zulte Waregem leek zaterdag op weg om de heenwedstrijd te gaan winnen tegen Lommel, maar zag de Limburgers toch nog gelijkmaken. Na uitvallen van Machado mocht Christian Brüls invallen bij Essevee. Hij beseft dat het nog spannend zal worden in de Promotie Play-offs. 

Brüls was blij dat hij opnieuw in actie kwam bij Zulte Waregem. "Eindelijk", grijnst hij. "Toch zou ik ook eens willen invallen wanneer het wel lekker loopt en niet alleen als we in penarie zitten", citeert Het Belang van Limburg Brüls. 

De ervaren middenvelder had meteen impact op de wedstrijd. "Ach, ik probeer gewoon telkens het team te helpen", aldus Brüls. "Eerst kon de goed infiltrerende Nnadi net niet bij mijn steekbal, maar even later wees de ref wel naar de stip. Ik zag niet eens wat er precies aan de hand was, maar dat maakte niet uit. Jelle Vossen zette die elfmeter goed om en we leken op weg naar een belangrijke zege."

Toch zag Essevee Lommel nog langszij komen. "Door de vele wissels was de organisatie bij ons even weg en daar profiteerden zij bij die hoekschop optimaal van. Jammer, want eigenlijk gaven we voorts niet zoveel weg", zegt Brüls. "Nu blijven we steken op een gelijkspel en wordt het sowieso heel spannend in Lommel. Zij beschikken over een stevig geheel, maar hopelijk kunnen we toch doorstoten."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.