Hayen voor duel Genk-Club Brugge: “Verwacht niet dat Genk alles zal omgooien”

Hayen voor duel Genk-Club Brugge: “Verwacht niet dat Genk alles zal omgooien”

28 april - 13:16 Laatste update: 12:58

KRC Genk en Club Brugge staan opnieuw voor een cruciale confrontatie in de Champions' Play-Offs. Club Brugge won de vorige ontmoeting in eigen huis met 4-0. Nicky Hayen geeft voor de wedstrijd een interview aan Eleven Sports DAZN.

Met een vernieuwde aanpak onder interim-trainer Nicky Hayen heeft Club Brugge een sterke opmars gemaakt in het klassement, en het gat met koploper RSC Anderlecht is nu slechts twee punten. De vraag rijst of Club Brugge opnieuw kan zegevieren, dit keer in de Cegeka Arena tegen een gedreven Genk.

Nicky Hayen heeft enkele wijzigingen doorgevoerd in de basisopstelling van Club Brugge voor deze belangrijke wedstrijd. Bjorn Meijer krijgt een kans in de basis, ten koste van Maxim De Cuyper, terwijl ook Hugo Vetlesen en Antonio Nusa terugkeren in de basiself. 

Hayen benadrukt het belang van het behouden van scherpte, vooral gezien de frequente wedstrijden in deze drukke periode. Hij zegt: "Ik hou rekening met meerdere scenario’s van Genk, maar ik verwacht niet dat zij alles volledig gaan omgooien na woensdag. Wij willen vanuit de organisatie blijven spelen."